beats by dre cheap

I'm walking on sunshine , woooooaaaaah :D

Psiholozi su nedavno otkrili recept za sreću. Za veće zadovoljstvo u životu dovoljno je da svakog dana zapišete bar dvije lijepe stvari koje ste doživjeli. Iako ova teorija izgleda pomalo naivno, rezultati istraživanja pokazali su da je istinita. Stručnjaci tvrde da je to dobar način da se fokusirate na lijepe trenutke koji se, inače, brzo zaboravljaju.

-Pronađi više zabave . Ako vam je nešto uistinu zabavno, proći će sljedeći test: veselim se tome; ne iscrpljuje me, već me puni energijom i poslije se ne osjećam krivom. Svi mi imamo neke svoje hobije i aktivnosti koje volimo, ili neku osobu koja nas uvijek pošteno nasmije. Uvijek je dobro izdvojiti malo vremena u ime zabave, jer zabava je ipak izvor pozitivne energije.

- Hrana za dobro raspoloženje su banane,sir i orašasti proizvodi.Oni sadrže tvari koje su potrebne organizmu za stvaranje hormona sreće, stoga - grickaj !

-Sigurno imaš neki film ili pak pjesmu uz koju se svaki put raspoložiš. Kad se osjećaš depresivno prošetaj do videoteke i digni svoj najdraži film ili jednostavno zapleši uz svoju najdražu pjesmu, meni definitivno pomaže.

-Ako želiš izgledati veselije, stavi rumenilo i imaćeš trenutni učinak :)

-Odvoji vrijeme za šašavost - Sretno ozračje ne postiže se samim izostajanjem prigovaranja i vikanja, već i šalama, igrama i ludiranjem.

-Započni blog - 'Istraživanja pokazuju da što je više sastavnica koje čine vaš identitet, to je manje strašno kad je bilo koja od sastavnica ugrožena. Osim toga, novi identitet dovodi vas u vezu s novim ljudima i iskustvima, što su također pozamašni izvori sreće, a kada ti je teško imaš nekog da te sasluša :)

- Duga mirisna kupka nakon napornog dana je odlična stvar za podizanje raspoloženja.

-Po savjetu psihologa dosta pomaže i  zapisivanje svojih najistaknutijih vrlina (na primjer duhovitost, poticanje entuzijazma, radoznalost...) i svakodnevno njihovo primjenjivanje. Na ovaj način ćete više ugađati sebi i raditi stvari koje vas čine sretnijim

-Više vježbaj (napravi barem 10 000 koraka dnevno) - Istraživanja pokazuju da repetitivna aktivnost hodanja u tijelu potiče reakciju opuštanja i na taj način pomaže ublažiti stres; istodobno čak i brza desetominutna šetnjaodmah pojačava energiju te poboljšava raspoloženje – štoviše, tjelesna aktivnost je djelotvoran način da se izvučeš iz mračnog raspoloženja. Ako ti nije mrsko možeš obući role ili sjesti na bajk i obići jedan krug oko grada, isplati se.

-Jedan dan ustani sasvim rano i gledaj kako se sunce rađa na nebu! Vidjet ćeš, to je neopisivo fenomenalan osjećaj i meni lično nešto najdraže.

-Čiščenje sobe potaknut će u tebi osjećaj da si korisna i dati ti pozitivnu energiju.

-Onaj ko čini dobro za druge dobija ekstra porciju entuzijazma i sreće, takođe znanstveno dokazano,tako da - ako se potrudiš danas nekome uljepšati dan ili nekome staviti osmijeh na lice i tvoj dan će biti veseliji.

-Mirisne svijeće opuštaju i trenutno podižu rapoloženje,probaj!

Tumblr_lmmf98piqg1qkgfq2o1_500_large

Evil Production Zero
http://evilproductionzero.blogger.ba
05/08/2011 14:59